my cute followers :)

1 MALAYSIA STORIES TELLER~

Assalamualaikum all.... today i want to story about 1M again....  (sorry if my bi ke laut~~~~~ im not good in bi actually.... hahah) ...... ..... .........

about ASYA......
ok lah.. hari ni pasal asya pula lah.. red pun xkenal sgt lah dgn asya ni... dia add red lah red approve je lah... asya ni.. hehe red xtahu lah nk cerita apa pasal asya lah... red pun xkenal sgt lah asya... asya.. asya nk tahu... red   geram dengan eddie sama G lah.. dia suruh red g gath lah.. red xnak lah... mereka paksa red lah asya..... sedih red lah asya.... heheheheh

asya ni lah red nk buat gossip lah asya... asya skrg asya ada bf lah si suzu tu. sweet sgt la asya  sama suzu.....red nk ucap lah semoga bahagialah asya sama suzu.......

ok lah red xtahu nk crite apa lah... red chow dulu lah.... bye~

p/s : rujuk kamus dewan N dan H ......

3 comments:

asya azifaysa said...

aku pon x fhm ape ko citee..HAHAAHAHAHHA !! GOSIP2 !! HAH nama EDDIE ngn G dah NAIK!! HAHAH

Red MyzWasabi said...

wahahahahahhaahaahahhaahahahhahaahahahahahahhaahahahhaahhaahaahahahahahahahahahhaah

Nurul Karmila said...

red :best sangat cte asya lah

pengintip